Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van GSR Ventiltechnik. Door de knowhow, betrokkenheid van een klantgericht team, het uitstekende kwaliteit management systeem en de ruim 40 jaar aan ervaring in het ontwikkelen van klantgerichte speciale klepoplossingen is GSR Ventiltechnik leidend in deze branche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Controls Supply Chain kleppen en onderdelen levert van dit merk.

GSR levert een zeer uitgebreid gamma aan indirect werkend, kracht indirect werkend en direct werkende magneetventielen, druk gestuurde kleppen en motor aangedreven kleppen en toebehoren.

Indirect werkende magneetventielen onderscheiden zich door hun eenvoudige en robuuste design. Het afdichtingselement is een membraan die hoge drukken van 20 bar of zuigerdrukken van 450 bar kan weerstaan. Dit soort kleppen hebben altijd een drukverschil nodig om te kunnen openen en sluiten. Het voordeel hiervan is dat kleine elektromagneten gebruikt kunnen worden. Hoge drukken kunnen gemakkelijk worden gecontroleerd. Montage van de kleppen tot DN50 kan in elke positie en door de eenvoudige uitwisseling kan de klep eenvoudig worden onderhouden.

Geforceerde magneetventielen van GSR Ventiltechnik kunnen al bediend worden vanaf 0 Bar en kunnen worden geinstalleerd waar direct werkende afsluiters worden gebruikt. Het bijzondere van geforceerde magneetventielen is dat de actuator in de drukrange de klep kan openen en sluiten zonder het gebruik van de werkdruk. Dit soort kleppen kunnen worden gebruikt in een groot aantal toepassingen zoals vacuum of hoge druk applicaties.

Direct werkende magneetventielen van GSR Ventiltechnik worden bedient via het magneetsysteem. Deze kleppen hebben geen pilot opening en zijn derhalve minder gevoelig voor vervuiling van de media. Direct werkende mageneetventielen zijn uitstekend geschikt voor vaccum toepassingen.

GSR Kleppen die drukgeregeld zijn, zijn geschikt voor de beheersing van verontreinigende gassen, zeer viscose, vervuilde en agressieve media. De aandrijving wordt gescheiden van de media. De kleppen hebben een eenvoudig en robuust ontwerp en zijn daarom geschikt voor vrijwel alle media tot een viscositeit van 600 MM2 / S.

GSR heeft verder samen met het Duitse Centrum voor Lucht en Ruimtevaartlaboratorium een klep uitgebracht die ongekend is in deze branche: de RRV – Rapid Reaction Valve. Een ongelofelijk betrouwbare klep die kleinste hoeveelheden gas kan leveren met zo weinig mogelijk energie.

Mogelijke toepassingsgebieden voor de kleppen van GSR Ventiltechnik zijn: vulsystemen, brouwinstallaties, chemische systemen, voedselverwerkende industrie, beton- en cementindustrie, vacuumapparatuur, waterzuivering, pneumatiek, ontluchten van gas- en tankinstallaties, petrochemische industrie, pomp apparatuur, drinkwatervoorzieningen, stoom ketelbouw, warm water toepassingen, irrigatiesystemen, sanitair en vele andere toepassingen in de machine- en apparatenbouw.

Voor producten en onderdelen van GSR neemt u dus contact op met Controls Supply Chain.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling via info@controlssupplychain.com.

Controls Supply Chain levert ook producten van Actaris Metering Systems. De producten van Acteris Metering Systems zijn ontworpen om de tevredenheid van klanten te verhogen en om de totale kosten te verminderen. De meters zijn uniek geconstrueerd om nutsbedrijven net even dat stukje extra input te geven die ze nodig hebben.

Belpa is producent en leverancier op het gebied van totaaloplossingen van energievoorzieningen binnen de elektrotechniek. Naast diverse producten zoals transformatoren, gelijkspanningsvoedingen, ventilatorregelingen, dc/ac omvormers levert Controls Supply Chain ook EMC-netfilters van Belpa. Belpa is een betrouwbare partner die zich al 65 jaar in de elektrotechniek aanwezig is.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Gastechnic. In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en onmisbaar voor ieder AC/CV onderhoudsbedrijf. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. Controls Supply Chain kan u hierbij helpen.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Fema (Honeywell). Dit merk heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van veiligheidskleppen. In de loop der jaren is dit merk uitgegroeid tot een voorbeeld voor andere partijen. Fema ontwerpt en bouwt gespecialiseerde veiligheidskleppen voor verschillende sectoren zoals de chemie, petrochemie, metallurgie, cryogene en voedingsmiddelenindustrie.

Controls Supply Chain levert ook gas – en olie heaters van Ermaf. De historie van Ermaf is ongeveer 40 jaar geleden begonnen en het bedrijf heeft in de tussentijd een aantal transformaties ondergaan. Ermaf heeft verwarming oplossingen speciaal ontwikkeld voor gebruik in de intensieve veeteelt (kippen, kalkoenen en varkens). Daarnaast worden er ook oplossingen geleverd voor kas toepassingen.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Dungs. Dungs staat garant voor betrouwbaarheid, efficientie en gebruiksvriendelijkheid. De uitzonderlijke kwaliteit en veiligheid hebben dit merk in de afgelopen jaren markt marktleider gemaakt op hun gebied. Voor het regelen, doseren en moduleren van brandbaar gas en verbrandinslucht of van kleppen naar veiligheidstechnologie of van automatische brandercontrollers naar brander management systemen. Dungs is het merk wat het complete gamma verkoopt en ondersteund. Controls Supply Chain is de schakel en geeft u advies, levert producten en onderdelen en doet de onderhoud en het beheer van deze producten.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Dresser Valves. Voor alle facetten in de energie industrie levert Dresser Valve Division (DVD) ontwerpen, producten en ondersteuning.

Het leveringsprogramma omvat onder andere een complete lijn van veiligheidskleppen, met inbegrip van veelbelaste en indirect werkende ontwerpen. Ook levert Dresser Valves heen en weer gaande en roterende regelkleppen alsmede veldinstrumenten en regulators.

GSR

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van GSR Ventiltechnik. Door de knowhow, betrokkenheid van een klantgericht team, het uitstekende kwaliteit management systeem en de ruim 40 jaar aan ervaring in het ontwikkelen van klantgerichte speciale klepoplossingen is GSR Ventiltechnik leidend in deze branche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Controls Supply Chain kleppen en onderdelen levert van dit merk.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Hofamat. Dit merk heeft een breed assortiment aan brander en verbrandingsproducten varierend van 12kW tot 10900kW. Hofamat die een fusie is aangegaan met een andere partner in deze industrie heeft een sterk voordeel ten op zichte van de rest van de concurrentie om door te gaan met de ontwikkeling en fabricage van efficiente en superieure kwaliteit verbrandings apparatuur.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Landis Gyr. Landis+Gyr is een van de belangrijkste wereldwijde leverancier van geavanceerde meetoplossingen. Met meer dan 300 miljoen producten op de markt op het gebied van oplossingen voor elektriciteit, gas, warmte / koude en water voor energie meting oplossingen voor nutsbedrijven. Landis Gyr is gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze onderscheiden zich in de markt door hun innovatie en een compleet portfolio van energiemeters en geïntegreerde slimme meters.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Landis & Staefa. Landis en Staefa is een van de belangrijkste pioniers van Building Technology oplossingen in de wereld. Landis Staefa biedt Smarter Building Solutions en Building Management Systems toegangscontrole, indringerdetectie, CCTV-systemen, noodevacuatiesystemen, HVAC Controls, energie en verlichting controls.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van Jeavons.

Het onderbreken van werkzaamheden doordat iets defect is van Jeavons of omdat er onderhoud nodig is betekent extra werk voor alle betrokkenen. Het is dus belangrijk dat een dergelijke pauze van werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt. Daar komt Controls Supply Chain bij kijken. Doordat we adequaat kunnen reageren op elke situatie en snel producten en onderdelen kunnen leveren  zijn wij uw partner op het gebied van de petrochemische- en procesindustrie.

Controls Supply Chain levert ook producten en onderdelen van McDonnell & Miller. McDonnell and Miller zijn inmiddels een onderdeel van Xylem. Het assortiment van McDonnell & Miller omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie.  McDonnell & Miller met name gespecialiseerd in Boiler Controls en stroomschakelaars.

Ook voor RAPA kleppen voor hydraulische apparaten bent u bij Controls Supply Chain aan het juiste adres. RAPA staat voor veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Veel fabrikanten vertrouwen op RAPA magneetventielen en stuurblokken.

RMG

RMG regulators bedienen wereldwijd de gasindustrie. Producten en onderdelen van RMG, wat inmiddels een onderdeel is van Honeywell, worden tevens geleverd door Controls Supply Chain.

Controls Supply Chain levert ook producten van Rombach. De producten van Rombach zijn ontworpen om de tevredenheid van klanten te verhogen en om de totale kosten te verminderen. De meters zijn uniek geconstrueerd om nutsbedrijven net even dat stukje extra input te geven die ze nodig hebben.

Satronic is een merk van Honeywell uit Zwitserland en is gespcialiseerd in controle apparatuur voor gas en oliebranders. Controls Supply Chain levert onder andere brander sequence controllers, flame scanners, flame sensoren, demper motoren, electro-hydraulische aandrijvingen, multiblocs & gas trein, gas magneetventielen, drukschakelaars, olie & gas filters, olie brander sproeiers, brander brandstofpomp, combistats, ontsteking transformers, ontsteking kabels en ontstekingselektroden.

Scheer Fittings + Valves bestaat tegenwoordig niet meer maar de activiteiten zijn overgenomen door Allo control valves. Controls Supply Chain kan de benodigde producten en onderdelen van Scheer Fittings & valves nog steeds leveren.